Lyst å gjøre et SMART besøk?

Det er stor interesse for Microsoft Lync Room System i Norge. Kanskje ikke så overraskende siden Norge ligger på verdenstoppen i bruk av Microsoft Lync og siden vi normenn liker å være først ute når det gjelder smarte løsninger.

Smart-Room-System-Medium-for-MS-Lync

Sammen med SMART og Inter-Active inviterer Atea kunder til en sammenkomst på UBC der du kan vandre mellom ulike SMART løsninger inkludert nyheten SMART Room System™ medium med 84» Single Screen løsning for Microsoft® Lync®

Som dere har lest tidligere på bloggen så har SMART Room System™ large med 2 stk 70» SMART skjerm for Microsoft® Lync® vært satt opp og tilgjengelig for demo hos Microsoft Norge. Dette har vært det eneste systemet tilgjengelig i tillegg til et i Calgary og nå tas dette ned i slutten av denne uken for å bidra til Lync Room System (LRS) jubel på TechEd (25-28 juni). Ønsker du å se SMART sin 2 skjermsløsning før det tas ned fredag 13.06.2013 så meld din interesse direkte til karin.lokke@atea.no så skal vi se hva vi kan få til.

Tilbake til muligheten for å se SMART Room System™ medium med 84» Single Screen løsning for Microsoft® Lync® og flere Smart løsninger. Dette er det som kan oppleves fredag 21.06.2013 mellom 08:00 og 12:00:

– SMART Room System™ medium med 84» Single Screen løsning for Microsoft® Lync®
– SMART Meeting Pro, Office og Exchange integrasjon: Hvordan utytte SMART Board i jobbhverdagen
– SMART UX80 prosjektor, mer lyssterk og høyere fargekontrast enn  noensinne

Kontakt karin.lokke@atea.no direkte for å sikre deg plass til denne muligheten på UBC, Ullevaal Stadion, Inngang F, 3 etasje (eller via Thon Hotel).

Kommenter artikkel