Fra TechNet Norge bloggen: Ta kontroll, Lync og Outlook linker

DefaultApp Ståle Hansen er også forfatter på TechNet Norge bloggen og i den forbindelse vil LyncAtea henvise til noen av artiklene som blir publisert som relaterer til Lync.

Etter å ha brukt Office 2013 på mange Windows 8 enheter aktivt siden consumer betaen ble lansert har jeg lagt merke til at det ikke alltid er riktig applikasjon som åpner linkene relatert til Lync og Outlook. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å ta kontroll over hvilke applikasjoner som åpner hva.

Applikasjonene og hva de kan åpne

  • Lync Rich (desktop) client – Åpner TEL:, SIP: and Lync meeting links
  • Lync Windows Store App – Åpner Lync meeting links
  • Skype – Åpner TEL:
  • Chrome – Åpner TEL: and mailto:
  • Outlook – Åpner mailto:
  • Mail App – Åpner mailto:

Som du ser så er det en fin miks av Windows 8 Windows Store applikasjoner og forskjellige desktop applikasjoner som kan åpne de linkene vi bruker daglig. Jeg har lagt merke til at Skype appen er veldig flink til å ta eierskap av TEL: linken og at Mail appen gjerne tar kontroll over Mailto. Det er jo flott det, men når vi har Outlook installert på maskinen så vil vi gjerne bruke dem. Det samme gjelder Lync møter som Lync Windows Store app er glad i å ta kontroll over.

Les mer om hvordan du kan ta bestemme hvilken applikasjon som skal åpne hva på TechNet Norge bloggen: http://blogs.technet.com/b/technetnorge/archive/2013/05/21/ta-kontroll-lync-og-outlook-linker-i-windows-8.aspx

Kommenter artikkel